Slatkaristika

Slatkaristika

Skopje
1.6K

Biography

Марко Маринковиќ- Слаткаристика е роден на 15.08.1986 во Скопје. Со творење започнува од својата 12 годишна возраст. На 15 години заедно со својот другар Скит Скитара ја оформуваат Хип Хоп групата "Единствена Опција" и во 2004та година го издаваат Албумот "Рап Тврдина". Заедно со Пука Козметика,...

Full bio

Links

Contact

Biography

Read all

Марко Маринковиќ- Слаткаристика е роден на 15.08.1986 во Скопје. Со творење започнува од својата 12 годишна возраст. На 15 години заедно со својот другар Скит Скитара ја оформуваат Хип Хоп групата "Единствена Опција" и во 2004та година го издаваат Албумот "Рап Тврдина". Заедно со Пука Козметика,... Read more

Music

Upcoming Shows

See all
No shows available

Store

See all
No offers available

Videos

See all
No videos available

Links

Contact