Agresioni

Agresioni

Houston Texas
  • Rap/Hip Hop
9.0K

Biography

Malsor Sadiku ose Perndryshe siq e njofin me Nofken Agresioni Lindi ne Prishtinë, Agresioni shfaqi pasionin e tij ndaj repit qene moshen 14 vjeqarë. Dhe ne vitin 1999 ai u largua nga qyteti i ferizajit u vendos në Houston (SHBA) ku vazhdon te jetojë edhe sot. Qe në moshen shum te re, Agresioni...

Full bio

Biography

Read all

Malsor Sadiku ose Perndryshe siq e njofin me Nofken Agresioni Lindi ne Prishtinë, Agresioni shfaqi pasionin e tij ndaj repit qene moshen 14 vjeqarë. Dhe ne vitin 1999 ai u largua nga qyteti i ferizajit u vendos në Houston (SHBA) ku vazhdon te jetojë edhe sot. Qe në moshen shum te re, Agresioni... Read more

Music

Upcoming Shows

See all
No shows available

Store

See all
No offers available

Contact