2po2

2po2

Prishtina
  • Hip hop
335.7K

Biography

Grupi 2po2 eshte themeluar ne vitin 1995 nga Besnik Canolli dhe Arben Mehmeti. Ne vitin 1997 arrijnë ti incizojne kenget e para, fillimisht me kengen "S'me pelqen kjo loje" arriten ti bejne per vete zemrat e shume moshatarve te tyre Keta te rinje dhuna mbi popullin tone asaj kohe i kishte prekur...

Full bio

Links

Contact

Biography

Read all

Grupi 2po2 eshte themeluar ne vitin 1995 nga Besnik Canolli dhe Arben Mehmeti. Ne vitin 1997 arrijnë ti incizojne kenget e para, fillimisht me kengen "S'me pelqen kjo loje" arriten ti bejne per vete zemrat e shume moshatarve te tyre Keta te rinje dhuna mbi popullin tone asaj kohe i kishte prekur... Read more

Music

Upcoming Shows

See all
No shows available

Store

See all
No offers available

Videos

See all
No videos available

Links

Contact